Autalkatrszek Autalkatrsz ajnlatok


Szia n Squirrel vagyok. Ha krdsed van rj nyugodtan! Ha rm mutatsz megjelenik a krdezbox!

Altalnos Szerzdsi s Felhasznlsi felttelek

Ezen oldal bngszsvel s hasznlatval n kijelenti, hogy elolvasta s elfogadta a Autrszek.hu hasznlatra vonatkoz szerzdsi feltteleket, adatkezelsi elveket s annak minden pontjval egyetrt!

Ha n nem rt egyet az oldal hasznlathoz nincs jogosultsga!

Regisztrci

Regisztrci utn n lehetsget kap aprhirdetsek feladsra valamint linkek bekldsre is. Az aprhirdetsek szvegezst modertorunk ellenrzse utn fogadjuk el, amennyiben a szveg egyedi relevns tartalomnak szmt elfogadjuk, de semmilyen dupliklt tartalmat vagy rtelmetlen, irrelevns tartalmat nem engedlyeznk. Tovbb fenntartjuk a jogot hogy szabadon dnthessnk az aprhirdetsek elfogadsrl. A linkek bekldsre ugyanezen szablyok vonatkoznak, mindezek mellett nem fogadunk el brmilyen illeglis vagy szexulis jelleg oldalra mutat linket. A linkek megjelentsrt cserbe viszontlinket kell elhelyezni a bekldtt link egyik aloldalnak forrskdjba, ellenkez esetben a linket nem jelentjk meg oldalunkon. A regisztrcis s egyb szemlyes adatokat harmadik fl szmra nem adjuk ki.

rak

Az oldalon tallhat rak nem mindig fedik a valsgot az rvltozsok miatt, gy az rvltozsokrt / mdosulsokrt valamint egyb tartalmak megvltozsrt az oldal zemeltetje nem vllal semmilyen felelssget.

Msols

Az oldalon tallhat animcis figura, valamint annak javascript elemeinek msolsa nem engedlyezett, egyb tartalmak msolsrt azon oldal tulajdonosainak feltteleit vegye figyelembe ahonnan a tartalom szrmazik. Az oldalon tallhat termkek nem kpezik a Autrszek.hu tulajdont, gy minden esetben mellkeltk a szrmazsi domain nevet a tallati listkban.

Adatkezels

Az n szemlyes s regisztrcis adatait bizalmasan kezeljk, harmadik fl szmra nem adjuk ki. Az oldal megfelel mkdshez a cookie-k engedlyezse, valamint a javascript futtats engedlyezse szksges, ezek nlkl az oldalon bizonyos funkcik nem rhetk el. A cookie-k csak bejelentkezsi informcikat trolnak, a felhasznl szemlynek azonostsra nem alkalmasak. Regisztrcijt brmikor trlheti, ha ezt emailben kri az info@autoreszek.hu email cmre elkldve.